Over ons


... dus over uw gezondheid!

Veganbioty.com is vooral gericht op het voorkomen van dierenleed en het behouden van een duurzame natuur. 

Wij willen ons steentje bijdragen aan een beter milieu, zonder taboes! Dus geen compromissen met chemicaliën, plastiek, toxines en andere schadelijke stoffen die het milieu en ook onszelf treffen.

Dagelijks staan we bloot aan allerlei schadelijke oxidanten. Uitlaatgassen, fijn stof, ozon, zwavel - en stikstofdioxide en zware metalen - om er slechts enkele te noemen - brengen veel schade aan het milieu en aan ons persoonlijke ecosysteem.

Deze stoffen zijn nefast voor de algemene gezondheid en dragen helaas een grote verantwoordelijkheid in het verouderingsproces van ons lichaam. 

Om dit antiageingproces te stabiliseren, laten de conventionele beautymerken ons - nog extra - chemicaliën op de huid smeren, met resultaten die vandaag op korte termijn meestal een beduidend positief effect tonen. Studies hebben echter bewezen dat korte termijneffecten helaas ook niet te voorziene gevolgen hebben op langere termijn. 

De hedendaagse beauty branche streeft liefst naar opzienbarende en korte termijneffecten maar toont ons niet de nefaste gevolgen van die gebruikte chemicaliën op onze huid op langere termijn. 

Daarom zijn we bij Veganbioty.com overtuigd dat dit anders kan! 

Onze waarden vertalen we in de door ons aangeboden producten, door deze zo dicht mogelijk bij de natuur te houden, zonder daarvoor de natuur en de dieren te hoeven schaden én zonder te hoeven inboeten aan kwaliteit.. 

integendeel zelfs! Esse is een nog redelijk jong merk waarvan de producten reeds veel opzien baren en al verschillende prestigieuze beauty awards op zak heeft zitten.

De producten die u in onze online winkel aantreft zijn stuk voor stuk kwaliteitsproducten die alle vakjes van onze filosofie aanvinken: 

Vegan

Vrij van enig dierenleed

Zoveel mogelijk biologisch

Zoveel mogelijk CO2 neutraal


Over ons gaat bij ons dus over u! 

We ontnemen u alvast de zorg die u zich stelt bij het zoeken naar dier- en milieuvriendelijke beauty producten en we schenken u een nieuwe en veel gezondere manier om uw huid in topvorm te brengen en te behouden!

Welkom bij Veganbioty.com!