ESSE VIP DAY - FRI 11/10

28-09-2019

Op vrijdag 11 oktober lanceert Schoonheidssalon Patricia te Haaltert een allereerste Vlaamse ESSE VIP DAY!

ESSE is hoogstwaarschijnlijk het meest hoogtechnologische en vergevorderde probiotic beauty merk ter wereld die ook nog eens volledig vegan, crueltyfree, biologisch en co2 neutraal is! 

Probiotische gelaatsverzorgingen vormen nu reeds de grondslag voor de gelaatsverzorgingen van de toekomst! 

De volledige verzorgingslijn bestaat uit 100% natuurlijke producten die ECOCERT en PeTa gecertificeerd zijn en komen allemaal uit Zuid-Afrika. Deze volledig natuurlijke geuren die vrijkomen tijdens een ESSE behandeling zijn een ware streling voor de neus!

Uw huidbioom wordt perfect in balans gebracht door het voeden en toevoegen van prebiotica en goede bacteriën, waardoor slechte bacteriën geen kans meer maken om zich in uw huid te nestelen. 

Deze Signature verzorgingen van Esse zijn dermate exclusief dat ze in Vlaanderen enkel bij Schoonheidssalon Patricia in Haaltert aangeboden worden.

Mis dus zeker deze kans niet om nu al gratis kennis te maken met de toekomst! Probiotic skincare zorgt vandaag reeds voor een ware schokgolf binnen de beautybranche. Zo kiest Dua Lipa ook reeds voor ESSE als onderdeel van haar dagelijkse verzorgingsroutine.


Wat biedt Schoonheidssalon Patricia die dag aan?

Vergezeld van een hapje en wat bubbels of een warm drankje, wordt uw huid eerst geanalyseerd en daarna wordt op basis daarvan een gratis mini-verzorging aangeboden met de weldadige ESSE producten. 


Deze wordt uitgevoerd door een gerenommeerd ESSE skincare experte die op deze dag aanwezig zal zijn en U ook perfect een antwoord kan bieden op uw vragen over de toestand van uw huid en hoe u eventueel probiotica in uw dagelijkse verzorging kunt inplannen.

Kom gerust samen met uw vriend(in), mama, dochter,.. 

Reserveren is wel noodzakelijk, zodat we genoeg tijd kunnen voorzien om iedereen een ontspannende gelaatsverzorging te laten beleven! De plaatsjes zijn dan ook beperkt..

Graag tot dan?!

meer info via veganbioty@hotmail.com of bel naar Patricia op 0474/85 57 85.