Probiotische huidverzorging werkt!

04-10-2019

Weet jij waarom er de laatste tijd zo vaak over probiotica in huidverzorging gesproken wordt?! Het werkt!

Het werkt omdat we de positieve resultaten dagelijks in ons salon zien. Gezichten met acné, huidveroudering, gevoeligheid, roodheid of andere probleemhuiden hebben één voor één baat bij probiotica.

Wie zaait, die oogst!

Maar het werkt ook écht! Want probiotische huidverzorging zorgt voor een huid in balans met levende (jawel!), werkende bacteriën. Esse bezaait uw huid met goede (pro-biotische) microben en zorgt ook voor prebiotica, een voedingsbasis zodat onze goede huidbacteriën zich sterk kunnen nestelen en vermenigvuldigen. Want deze goeierds horen gewoon thuis in onze huid.

Welcome home!

Onze huid bestaat voor meer dan de helft uit bacteriën en dus kan een goede huid enkel in balans zijn wanneer ook onze 'huisgenoten' zich goed voelen: een goede huidbiotoom (alle microben, bacteriën en eigen huidcellen samen) is er één zonder resten van chemische producten, waardoor goede bacteriën veel beter overleven en er geen kans gegeven wordt aan een overwoekering door slechte bacteriën. 

De boosdoeners..

Want ondanks de hedendaagse vooruitgang, gaat de huid er op achteruit. Antibiotica (tegengestelde dus van probiotica) doden niet enkel slechte bacteriën, de hoge Ph waarden in onze zepen, het chloor in ons water, het verminderde contact met de natuur in tegenstelling tot vroeger.. de algemene hygiëne is wel verbeterd, maar het zorgt ervoor dat onze diversiteit aan microben is afgenomen.

De hulptroepen.

Door onze huid te voeden met prebiotica en opnieuw te bezaaien met goede, levende bacteriën, zorgt Esse probiotic Skincare er voor dat onze huid terug die goede balans vindt. Levende bacteriën zorgen voor de toekomst van uw huid.

Het resultaat: een prachtig stralende én kerngezonde huid met veel trager verouderende huidcellen. 

Het filmpje geeft perfect weer hoe de huidverzorging van de toekomst er uit ziet! 

Wil je meer info over het opstarten van uw eigen probiotische huidverzorging, neem dan zeker even contact met ons en dan helpen we je graag op (de goede) weg!